Arabası olan emeklileri sevindirecek karar: Bedava oluyor, artık bu ödemeyi yapmanıza gerek kalmadı

Arabası olan emeklileri sevindirecek karar: Bedava oluyor, artık bu ödemeyi yapmanıza gerek kalmadı

Arabası olan emeklileri sevindirecek karar o bankadan geldi. Bankanın aldığı karar kapsamında, emeklilerin artık o ödemeyi yapmasına gerek kalmadı. İşte detaylar…

Emekliler için sevindirici bir haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Banka, emekli müşterilerine Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketlerini tamamen ücretsiz sunacağını açıkladı. Bu uygulama ile emekli müşteriler, otoyol ve köprü geçişlerinde artık ücret ödemeyecekler.

EMEKLİYE ÜCRETSİZ HGS AVANTAJI

Ziraat Bankası, emekli maaşını kendisine taşıyan ve üç yıllık promosyon sözleşmesi imzalayan emeklilere HGS etiketlerini ücretsiz olarak sağlayacak. Bu kampanya, emeklilerin yıllardır ödedikleri HGS ücretinden feragat etmesine olanak tanırken, önemli bir tasarruf sağlıyor.

arabasi-olan-emekliye-bedava-1.jpg

EKSTRA AVANTAJLAR DA SUNUYOR

Ziraat Bankası, emeklilere özel sunduğu HGS hizmetinin yanı sıra, birkaç ek avantaj da sunuyor:

  • Vadeli Mevduat Faiz Oranı: Emeklilere yüksek faiz oranlarıyla vadeli mevduat hesapları imkanı sağlanıyor.
  • Kiralık Kasa İndirimi: Emekliler, kiralık kasa hizmetlerinde yüzde 25 oranında indirimden yararlanabilecek.

Emeklilerin, bu avantajlardan yararlanmak için maaşlarını Ziraat Bankası’na taşımaları ve bir yıl sürecek olan promosyon sözleşmesini imzalamaları gerekiyor.

Yeni emekli olan müşteriler, Ziraat Bankası’nın sunduğu hizmetlerden hemen faydalanabilirler. Ücretsiz HGS hizmeti, emeklilerin finansal yükünü hafifletecek ve geçişlerde daha fazla kolaylık sağlayacak. Bu uygulama, emeklilerin bankacılık hizmetlerinden daha etkin yararlanma fırsatı sunarken, tasarruf etmelerine de olanak tanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN