Ürdün sınırında İsrail askerlerine saldırı: İki kişi yaralandı

Ürdün sınırında İsrail askerlerine saldırı: İki kişi yaralandı

İsrail'e Ürdün üzerinden giren bir grupla İsrail askerleri arasında çatışma çıktı. Saldırıda iki İsraillinin yaralandığı bildirildi.

İsrail ordusu, bir grup silahlı kişinin Ürdün'den İsrail tarafına geçtiğini açıkladı. Bölgedeki İsrail askerleriyle çatışmaya giren gruptan iki kişinin öldüğü ifade edilirken, iki İsrailli yaralandı.

Çatışmaya giren bir kişinin ise kaçtığının düşünüldüğü belirtilen açıklamada, bölge halkına talimatlara uyma çağrısı yapılırken, "Bölgeyi takviye etmek için ek kuvvetler sevk edildi ve muhtemelen olay yerinden kaçan ek bir terörist için karada ve havada aramalar yürütülüyor" diye eklendi.

‘İKİ İSRAİLLİ YARALANDI’

Öte yandan İsrail basını, çatışmada ölen iki kişinin Ürdün ordusuna ait üniforma giydiğini iddia etti. Haberde ayrıca, çıkan çatışmada iki İsraillinin yaralandığı aktarıldı.

Konuya ilişkin konuşan Ürdün Silahlı Kuvvetleri Genel Komutanlığı'ndan bir askeri kaynak, Ürdün askerlerinin İsrail'e girdiğine dair haberlerde "hiçbir gerçek" olmadığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN