Bundesliga'dan düşen ikinci takım da belli oldu

Bundesliga'dan düşen ikinci takım da belli oldu

Almanya futbol ligi Bundesliga'da bugün oynanan son maçlarında ardından ligden düşen ikinci takım beli oldu. Wolfsburg'a deplasmanda 3-1 mağlup olan Stuttgart, Hannover'ın ardından Bundesliga II'ye düşen ikinci takım oldu.

Bundesliga'da 34. ve son hafta karşılaşmalarının sona ermesiyle birlikte lige veda eden iki takım ve play-out oynayacak olan takım belli oldu.

Ligi 25 puanla 18. sırada tamamlayan Hannover ile 33 puanla 17. sırada tamamlayan Stuttgart, Bundesliga'ya veda eden takımlar oldu.

WERDER BREMEN LİGDE KALDI

Werder Bremen'e deplasmanda 1-0'lık skorla boyun eğen Eintracht Frankfurt ise sezonu 16. sırada tamamladı ve play-out oynamaya hak kazandı.

16-05/14/2016-05-14_192611.jpg

Buna göre Eintracht Frankfurt ile Bundesliga II'yi üçüncü sırada tamamlaması kesinleşen Nürnberg, play-out maçı oynayacak ve bu eşleşmenin galibi yoluna Bundesliga'da devam edecek.

AVRUPA YOLCULARI BELLİ OLDU

Bundesliga'a bu sezon ilk 4 sırada yer alan Bayern Münih, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Monchengladbach ise Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için ön eleme maçı oynayacak.

Schalke, Mainz ve Hertha ise UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösterecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN