X'ten Google Meet'in yerini alacak yeni özellik! Conference özelliği nedir?

X'ten Google Meet'in yerini alacak yeni özellik! Conference özelliği nedir?

X, Google Meet'e rakip olacak yeni özelliğini tanıttı! Conference özelliğini test etmeye başladı! Peki nedir Conference? İşte detaylar...

Nisan 2022’de Elon Musk tarafından satın alınan ve o tarihten bu yana önemli değişikliklerle karşı karşıya kalan X, eski adıyla Twitter, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Musk’ın "her şeyin uygulaması" vizyonu çerçevesinde geliştirilen yeni özellikler, platformun kullanıcı deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor. Son olarak, X platformu, Google Meet benzeri bir özellik olan X Conference üzerinde çalışıyor. Peki, bu yeni özellik neler sunuyor?

X CONFERENCE ÖZELLİĞİ: CANLI GÖRÜŞMELERDE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

X'te karakter sayısı artacak! Daha önce yükseltilmişti: 15 bin kelime sınırı olacak

X çalışanı Chris Park, kişisel hesabından yaptığı paylaşımla X Conference özelliğini duyurdu. Şu anda yalnızca şirket içi test aşamasında olan bu özellik, kullanıcılara platform üzerinden canlı görüşmeler yapma imkanı sunuyor. Chris Park, bu yeniliğin, Google Meet, Zoom, Microsoft Teams gibi popüler video konferans uygulamalarına güçlü bir alternatif olacağını belirtti.

Bir başka kullanıcının paylaştığı ekran görüntüsüne göre, X Conference özelliğine uygulamanın sol tarafındaki dikey menü üzerinden erişilebilecek. Henüz test aşamasında olan bu özellik, kullanıcılar arasında merakla bekleniyor. Ancak, özelliğin tüm kullanıcılara mı yoksa sadece belirli bir kitleye mi sunulacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Mevcut tahminler, özelliğin genel kullanıma açılacağı yönünde.

X platformu, son dönemde kurumsal kullanıcıları hedefleyen özellikler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, geçtiğimiz aylarda LinkedIn’e rakip olarak geliştirilen ve iş ilanı paylaşma imkanı sunan Jobs özelliği kullanıma sunuldu. Ülkemizde de birçok firma, bu yeni özellik aracılığıyla iş ilanları yayınlamaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN