Whatsapp ve Instagram birleşiyor! İşte yeni bomba özellik: Artık bunları yapmak mümkün olacak

Whatsapp ve Instagram birleşiyor! İşte yeni bomba özellik: Artık bunları yapmak mümkün olacak

Dünyada en çok kullanılan iki uygulama artık tek bir uygulama haline dönüşecek. WhatsApp ve Instagram birleşiyor. Yeni özellikleri ile dikkat çeken iki uygulamada artık yeni kullanım alanları doğacak.

Hem Instagram hem de WhatsApp kullanıcıları bu habere çok sevinecek. Dünyada hemen hemen birçok kişi tarafından kullanılan iki uygulama yeni paylaşım özelliği ile birlikte herkesin yüzünü güldürüyor. Instagram ve WhatsApp arasındaki entegrasyon arttırılırken Instagram hikayelerini doğrudan bir şekilde WhatsApp'tan paylaşma fırsatı doğuyor.

INSTAGRAM VE WHATSAPP'A ÇAPRAZ PAYLAŞIM ÖZELLİĞİ

Sosyal medya üzerinden paylaşmış olduğunuz ekran görüntülerinde artık Instagram'da çapraz paylaşım seçeneği de yer alacak. Facebook'un yanı sıra WhatsApp'ta da entegrasyon sağlanırken Instagram kullanıcıları hikayelerini Facebook ve WhatsApp'ta kolay bir şekilde paylaşabilecek.

whatsapp-instagram.jpg

Facebook'ta var olan uygulamanın WhatsApp'a da eklenmesi ile birlikte doğrudan mesajlaşma uygulamasına paylaşım yapma fırsatı tanınacak. Bu paylaşımların WhatsApp durumlar bölümünde görülmesi beklenirken bunların 24 saat içerisinde kaybolacağı da belirtiliyor.

Instagram hikayelerinde Facebook'ta paylaş seçeneği yer alırken Facebook hesabında paylaşılabilir bir halde kullanılan uygulama Artık WhatsApp'ta paylaş seçeneğini de içerecek. Ancak Instagram'da bulunan tüm özelliklerin WhatsApp'ta yer almadığı görülmektedir. Etkileşimli çıkartmalar gibi bazı ögelerin WhatsApp'ta görülmesi mümkün olmazken biçimlendirme ve işlevsellik sorunları ortaya çıkabilir.

Instagram'a yeni özellik: Artık WhatsApp'tan paylaşım mümkün olacak

WHATSAPP'A YENİ TASARIM GELİYOR

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, WhatsApp kanallar platformunu Aylık 500 milyondan fazla aktif kullanıcı olduğunu belirtti. Instagram Entegrasyonu ile birlikte bu rakamların artış yaşayabileceği aktarılırken çapraz paylaşım desteğinin henüz geliştirme aşamasında olduğu da belirtildi. Bu özellik için bir süre daha beklemeniz gerekecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN