WhatsApp kullananlar dikkat! Yeni iki özellik geliyor: Artık o mesajları otomotik engelleyecek

WhatsApp kullananlar dikkat! Yeni iki özellik geliyor: Artık o mesajları otomotik engelleyecek

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Yeni iki özellik yola çıktı geliyor! Artık o mesajları otomatik olarak engelleyecek! İşte ayrıntılar...

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla iki yeni özelliği test ediyor. Şirket, spam mesajların önlenmesi ve durum beğenilerinin daha kolay yönetilmesine yönelik geliştirmelerle, uygulamanın işleyişini daha verimli hale getirmeyi hedefliyor.

DURUM BEĞENİLERİNE YENİ DÜZENLEME: GELEN KUTUSU ARTIK DAHA DÜZENLİ

WhatsApp'tan yeni özellik: Ekran görüntüsü alınamayacak! - Balıkesir Haberleri

WhatsApp, kullanıcıların durum güncellemelerini daha etkin bir şekilde yönetebilmesi için yeni bir beğeni tepki özelliği üzerinde çalışıyor. Bu yenilikle birlikte, durum beğenileri artık ana gelen kutusunda kalp emojisi olarak görünmeyecek. Bunun yerine, beğeniler, yalnızca izleyici listesinde yer alacak. Bu düzenleme, kullanıcıların gelen kutusunu daha düzenli tutmalarına olanak tanıyacak.

OTOMATİK ENGELLEME SİSTEMİ GELİYOR

Meta modifies WhatsApp to allow users to edit sent messages

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı bir diğer önemli özellik ise spam mesajların otomatik olarak engellenmesi. Yeni güncellemeyle birlikte, belirli bir hacmi aşan ve tanınmayan hesaplardan gelen mesajlar, otomatik olarak engellenecek. Bu özellik, hem kullanıcıların istenmeyen mesajlarla uğraşmasını önleyecek hem de uygulamanın veri işleme yükünü önemli ölçüde azaltacak.

Şu an beta sürümünde test edilen bu özelliklerin, önümüzdeki haftalarda tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN