Steam'de indirimli hali 483 TL, indirimsiz hali ise 1900 TL'yi aşıyor! Epic Games ise o oyunu ücretsiz verecek

Steam'de indirimli hali 483 TL, indirimsiz hali ise 1900 TL'yi aşıyor! Epic Games ise o oyunu ücretsiz verecek

Steam'de indirimli hali 483 TL iken, indirimsiz hali 1900 TL'yi aşıyor! Epic Games ise o oyunu ücretsiz olarak sunacak! Epic Games'in bir sonraki ücretsiz oyunu sızdırıldı...

Epic Games Store, oyunculara sunduğu haftalık ücretsiz oyunlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu hafta, Steam'de indirimli fiyatı 15 dolar olan ve indirimsiz hali 60 dolara, yani 1.900 TL'yi aşan Marvel's Midnight Suns ücretsiz olarak sunulacak.

Epic Games Store, Mega İndirim dönemiyle oyunculara cazip fırsatlar sunuyor. Bu dönemde, birçok popüler oyuna büyük indirimlerle sahip olma imkanı sunulurken, aynı zamanda gizemli bedava oyunlar da oyuncuların kütüphanelerine eklenebiliyor.

HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNU: MARVEL'S MIDNIGHT SUNS

Marvel's Midnight Suns Announced During Gamescom 2021

Önümüzdeki hafta Epic Games Store'da ücretsiz olacak oyun Marvel's Midnight Suns olarak duyuruldu. Steam'de 1.900 TL'yi aşan fiyat etiketiyle dikkat çeken bu oyun, oyunculara büyük bir fırsat sunuyor. 2022 yılında çıkan ve olumlu eleştiriler alan Marvel's Midnight Suns, sıra tabanlı oynanış mekaniğiyle süper kahramanlardan oluşan bir takımı yönetme imkanı tanıyor. Oyuncular, bu ekip ile yaklaşan kıyameti durdurmaya çalışacaklar.

GÜVENİLİR SIZINTI KAYNAĞI: DEADLABS YAZARI BILLBILL-KUN

Marvel's Midnight Suns'ın ücretsiz olacağı bilgisi, bugüne kadar tüm sızıntıları doğru çıkan Deadlabs yazarı billbill-kun tarafından paylaşıldı. Bu güvenilir kaynak, Epic Games Store'un sunduğu bedava oyunlar konusunda oyunculara doğru bilgileri ulaştırmaya devam ediyor.

Chivalry 2 İncelemesi: Baltalar Savrulacak, Kalkanlar Parçalanacak - Tamindir

BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNU: CHIVALRY 2

Marvel's Midnight Suns'ı beklerken, oyuncular bu haftanın ücretsiz oyunu olan Chivalry 2'yi kütüphanelerine ekleyebilirler. Steam değeri 1.200 TL'yi aşan Chivalry 2, 6 Haziran Perşembe saat 18:00'e kadar ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu tarihe kadar oyunu kütüphanenize eklemeniz halinde kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Ardından, Marvel's Midnight Suns ücretsiz olarak sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN