Star Wars Jedi: Survivor, o tarihte PS4 ve Xbox One'a geliyor: Fiyatı belli oldu

Star Wars Jedi: Survivor, o tarihte PS4 ve Xbox One'a geliyor: Fiyatı belli oldu

Star Wars Jedi: Survivor, o tarihte PS4 ve Xbox One'a geliyor! Peki fiyatı ne kadar olacak? Hangi tarihte gelecek? İşte ayrıntılar...

Electronic Arts (EA) CEO’su Andrew Wilson, geçen yıl Star Wars Jedi: Survivor’ın eski nesil konsollar için geliştirilmekte olduğunu açıklamıştı. Respawn, bu popüler oyunun 17 Eylül’de PlayStation 4 (PS4) ve Xbox One için çıkış yapacağını resmi olarak duyurdu.

Star Wars Jedi: Survivor, eski nesil konsollar için tamamen optimize edilmiş bir versiyonla geliyor. Respawn, oyunun teknik performansının ve kontrollerinin iyileştirilmesi amacıyla yeni bir güncellemenin yolda olduğunu belirtti. PC platformunda performans sorunları yaşayan oyun için önümüzdeki haftalarda sunulacak bu güncelleme, oyun deneyimini geliştirecek.

STAR WARS JEDI: SURVIVOR

Star Wars Jedi: Survivor'da Gezilebilir Açık Dünya Olabilir - Tamindir

Star Wars Jedi: Survivor, PS4 ve Xbox One için 1800 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı. Ayrıca, EA Play üyeleri oyunu %10 indirimli olarak satın alabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN