Sil baştan yenilendi: Until Dawn PC platformuna o tarihte geliyor

Sil baştan yenilendi: Until Dawn PC platformuna o tarihte geliyor

Sil baştan grafik ile Until Dawn'ın PC platformuna çıkış yapacağı tarih belli oldu! İşte ayrıntılar...

Sony Interactive Entertainment, popüler korku temalı macera oyunu Until Dawn'ın remake versiyonunu duyurdu. Hem PC hem de PS5 platformları için 4 Ekim 2024'te çıkış yapacak olan oyun, yeniliklerle dolu bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

UNTIL DAWN REMAKE'İNİN ÖZELLİKLERİ

until-dawn.webp

Sony, 2015 yılında piyasaya sürülen Until Dawn'ın remake versiyonunun, Unreal Engine 5 kullanılarak sıfırdan oluşturulduğunu açıkladı. Orijinal oyunun geliştiricisi Supermassive Games ile remake'in geliştiricisi Ballistic Moon arasında yer alan farkları vurgulayan yeni bir fragman da yayınlandı.

Sony'den yapılan açıklamada, remake'in karakter modellerinden çevresel detaylara, etkileşimli aksesuarlar ve görsel efektlere kadar birçok alanda güncellemeler sunduğu belirtildi. Unreal Engine 5'in sunduğu ışın izleme ve diğer gelişmiş materyal işleme özelliklerinden faydalanarak, oyunun modern bir atmosferde yeniden aydınlatıldığı ve daha etkileyici bir korku deneyimi sunmayı amaçladığı ifade edildi.

4 EKİM 2024 TARİHİNDE ÇIKIŞ YAPACAK

Orijinal oyunda olduğu gibi, remake de uzak bir kulübede düzenlenen bir partide yaşanan trajedilere odaklanacak. Ancak oyuncular, yeniden yapımda bazı içerik değişiklikleri ve eklemeler bulacaklar. Özellikle, eski totemlerin yeniden yerleştirildiği ve yeni tür totemler olan açlık totemlerinin eklendiği belirtildi.

Until Dawn remake’i, tek oyunculu bir deneyim sunacak. Ancak, Sony'nin not düştüğü üzere, PlayStation Network erişimi gerekecek.

Bu yeni sürümle, hem eski hem de yeni oyunculara modern grafikler ve geliştirilmiş oyun mekaniğiyle tanıtılacak Until Dawn, korku ve gerilim dolu bir macera sunmaya hazırlanıyor. 4 Ekim'de çıkış yapacak olan oyun için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN