Instagram'ın sevilen özelliği WhatsApp'a da geliyor

Instagram'ın sevilen özelliği WhatsApp'a da geliyor

WhatsApp, Instagram'ın popüler çift dokunmalı mesaj tepki özelliğini entegre ediyor. Bu yeni özellikle kullanıcılar, sohbetlerde hızlı tepki vererek zamandan tasarruf sağlayabilecekler.

WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve mesajlaşma sürecini daha hızlı hale getirmek için yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Şirket, WhatsApp beta 2.24.16.7 güncellemesiyle Instagram'ın popüler çift dokunma özelliğini kendi platformuna entegre edecek.

ÇİFT DOKUNMA ÖZELLİĞİ NEDİR?

Çift dokunma özelliği, sosyal medya platformu Instagram'da uzun süredir kullanılan ve kullanıcı etkileşimini artıran bir fonksiyon olarak biliniyor. Bu özellik, WhatsApp kullanıcılarının bir mesaja iki kez dokunarak anında tepki vermelerini sağlayacak. Böylece, kullanıcılar mesajlara daha hızlı ve zahmetsiz bir şekilde tepki verebilecekler.

NASIL ÇALIŞACAK?

Yeni özellik sayesinde, WhatsApp kullanıcıları bir mesaja iki kez dokunarak varsayılan olarak kalp emojisiyle tepki verebilecekler. Bu, mesajlara anında ve basit bir tepki verme imkanı sunarak kullanıcı etkileşimini kolaylaştıracak. Çift dokunma özelliği, mesajlar üzerinde hızlı geri bildirim sağlamak isteyen kullanıcılar için büyük bir kolaylık getirecek.

Ancak, kullanıcılar farklı bir emoji ile tepki vermek istediklerinde, mevcut tepki ekranını açmaları gerekecek. Bu ekran üzerinden çeşitli emojiler arasından seçim yaparak daha kişisel tepkiler verebilecekler. Özellik, kullanıcıların mesajlara tepki verme şekillerini çeşitlendirmeyi ve daha fazla seçenek sunmayı hedefliyor.

Çift dokunma özelliği şu anda geliştirme aşamasında ve henüz kullanıma sunulmuş değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN