Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu! Son 4 gün: 499 TL değerindeki oyun ücretsiz

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu! Son 4 gün: 499 TL değerindeki oyun ücretsiz

Epic Games Store, her hafta oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor! Bu hafta ise 499 TL değerindeki The Callisto Protocol ücretsiz oldu! Kütüphanenize eklemek için son 4 gün...

Epic Games, her hafta oyunculara sunduğu ücretsiz oyunlarla heyecan yaratmaya devam ediyor. Bu hafta, aksiyon dolu Gigantic: Rampage Edition ve gerilim yüklü The Callisto Protocol oyunları tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Bu iki popüler oyunu, 29 Ağustos Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

GIGANTIC: RAMPAGE EDITION – 5V5 MOBA DENEYİMİ

ucretsiz-oyun.jpg

Gigantic: Rampage Edition, oyunculara benzersiz bir 5v5 MOBA deneyimi sunuyor. Bu oyun, her biri farklı yeteneklere sahip kahramanları seçme ve diğer oyuncularla takım oluşturma imkanı tanıyor. Bu sürümde, oyuna yeni bir mod, çapraz platform desteği, yepyeni kahramanlar ve farklı haritalar eklenmiş. Bu özellikler, oyuna dinamik ve zengin bir deneyim katıyor. Gigantic: Rampage Edition'ı hemen indirerek takımınızla zafer için mücadele edebilirsiniz.

THE CALLISTO PROTOCOL – GERİLİM DOLU HAYATTA KALMA KORKU OYUNU

The Callisto Protocol PC Gereksinimleri Açıklandı - Turuncu Levye

The Callisto Protocol, oyuncuları günümüzden 300 yıl sonrasına götüren, hikaye odaklı bir üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu. 499 TL değerindeki oyun, Jüpiter’in uydusu Callisto’da yer alan maksimum güvenlikli Black Iron Prison hapishanesinde geçiyor. Oyuncular, burada kaderin bir oyunu sonucu mahkum olan Jacob Lee rolünü üstleniyor. Hapishanede işler hızla kötüleşiyor; mahkumlar korkunç canavarlara dönüşmeye başlıyor ve tesis kaosa sürükleniyor. Jacob'un amacı, bu dehşet dolu hapishaneden kaçarak güvenli bir yere ulaşmak ve bu süreçte Callisto’nun karanlık sırlarını ortaya çıkarmak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN