Dövüş oyunları sevenlere müjde! 159 TL değerindeki oyun Epic Games Store'da ücretsiz oldu: Son gün 1 Ağustos:

Dövüş oyunları sevenlere müjde! 159 TL değerindeki oyun Epic Games Store'da ücretsiz oldu: Son gün 1 Ağustos:

Dövüş temalı oyunları sevenlere müjde1 159 TL değerindeki oyun, Epic Games Store'da ücretsiz oldu! 1 Ağustos tarihine kadar kütüphanenize ekleyin...

Epic Games Store, her hafta Perşembe günleri sunduğu ücretsiz oyunlarla kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu olarak açıklanan F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, 26 Temmuz - 1 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak. Peki, bu aksiyon dolu oyun neler vaat ediyor?

F.I.S.T.: FORGED IN SHADOW TORCH NASIL BİR OYUN?

epic-games-ucretsiz-oyun.webp

Çinli geliştirici TiGames tarafından geliştirilen F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, metroidvania tarzıyla dikkat çekiyor. Oyuncular, Torch City'de işgalci lejyonlara karşı savaşan eski bir askeri canlandıracak. Bu süreçte, birbirine bağlı haritaları keşfedecek ve çeşitli dövüş stillerini kullanarak düşmanlarla mücadele edeceksiniz.

Oyunun geniş dövüş sistemi, oyunculara uzun ve kısa menzilli saldırılar arasında geçiş yapma imkanı tanıyor. Karmaşık seviye tasarımı ve derin dövüş mekanikleri ile büyük ilgi toplayan F.I.S.T., farklı dövüş stillerini birleştirerek oyuncuları meraklandırıyor.

F.I.S.T., oyuncuları Torch City'nin sakinleri ile istilacıları arasındaki çatışmanın tam ortasına çekiyor. Ana karakter, yolculuğu boyunca isyancı güçler, organize suç ve istilacı lejyon arasındaki komploya karışıyor.

F.I.S.T.: FORGED IN SHADOW TORCH SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

epic-games-ucretsiz-oyun.jpg

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 versiyon 1903
  • İşlemci: Intel Core i5-6400 veya AMD FX 8320
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 960 veya AMD Radeon R9 280
  • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

Epic Games Store’da ücretsiz olarak sunulan F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, 1 Ağustos'a kadar erişilebilir olacak. Normalde 159 TL fiyatla satılan bu oyunu kütüphanenize eklediğinizde, oyun kalıcı olarak sizde kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN