Bu şehir kurma oyunu diğerlerinden farklı! Aztek temalı şehir kurma oyunu Tlatoani ücretsiz olarak alfa testine açıldı

Bu şehir kurma oyunu diğerlerinden farklı! Aztek temalı şehir kurma oyunu Tlatoani ücretsiz olarak alfa testine açıldı

Aztek temalı şehir kurma oyunu Tlatoani, ücretsiz olarak alfa testine açıldı! Steam platformu üzerinden ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz...

Efsanevi strateji oyunları Pharaoh ve Caesar 3'ü hatırlayanlar için heyecan verici bir haber var: Tlatoani! Ancak Tlatoani, bu klasiklerden biraz daha fazlasını sunuyor. Bu ücretsiz alfa sürümü, simülasyon ve yönetim oyunlarına odaklanarak, oyunculara gerçek bir hükümdarın sorumluluklarını deneyimleme fırsatı sunuyor.

TLATOANI NASIL BİR OYUN?

Tlatoani'ye, acemi bir Aztek hükümdarı olarak başlıyorsunuz ve amacınız ilk yerleşim yerinizi büyük bir metropole dönüştürerek Tlatoani, yani hükümdar olmak. Oyun, her bir vatandaşın iç yaşamını da modellediği için "optimal" şehir bloğu düzeninde eski strateji oyunlarından daha az kısıtlama sunuyor.

Tlatoani: Prologue on Steam

Oyunun geliştiricileri olan iki kişilik ekip, Tlatoani'nin hedefinin, bir köy kurma oyunundan alınan samimiyet ve kişisel bağlantı duygusunu, tarihi bir şehir kurma oyunundaki ihtişam ve ölçek duygusuyla birleştirmek olduğunu belirtiyor. Ücretsiz alfa sürümünde üç öğretici görev, üç senaryo görevi, rastgele bir harita oluşturucu ve kısıtlamasız bir "Tanrı" sandbox modu bulunuyor. Ayrıca, tüm vatandaşların bireysel yapay zekaya sahip olması ve gelişim sürecinin beklenenden daha hızlı olması da dikkat çekiyor.

Tlatoani'nin Steam sayfasına ulaşarak alfa Prologue'u kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN