Kendinize nazik davranın, sabırlı olun! Koç, boğa, ikizler, terazi, akrep ve oğlaklar... İşte 17 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Kendinize nazik davranın, sabırlı olun! Koç, boğa, ikizler, terazi, akrep ve oğlaklar... İşte 17 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Bugün işinizin yolunda gitmesi için bir cine ya da iyilik perisine ihtiyacınız yok. İksire ya da büyüye ihtiyacınız olmadığı gibi, bir yıldızdan dilek dilemeniz de gerekmeyecek. Hayır, harika bir anın en iyi şekilde sonuçlanması için yapmanız gereken tek şey kendinize iyi bakmak.

17 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Benzersiz ilgi alanlarınız olabilir. Sıra dışı fikirleriniz olabilir. Belki de tartışmalı sayılabilecek bazı görüşleriniz var. Siz sizsiniz ve kim olduğunuzu savunmakta sorun yaşamıyorsunuz. Herkes bu kadar güçlü ya da kendinden emin değildir. Sırf uyum sağlayamamaktan korktukları için düşündükleri, hayal ettikleri ve hissettikleri konusunda sessiz kalacak insanlar vardır. Sizin hayatınıza yeni giren biri kendini ifade edemiyor olabilir, ancak herhangi bir varsayımda bulunmayın. Aslında düşündüğünüzden daha fazla ortak noktanız olabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Biriyle pek çok fikrinizi paylaşmayabilirsiniz. Aynı değerleri veya ilgi alanlarını paylaşmıyor olabilirsiniz. O kişiye hayranlık duymuyor olabilirsiniz. Fakat yine de, şu anda sizinle paylaşacağı bir fikri ya da geri bildirimi olabilir ve bu çok yerinde ve çok yararlı olabilir. O kişinin bakış açısından faydalanmak için her şeyi onunla aynı şekilde görmek zorunda değilsiniz. Aslında, bu size yepyeni bir bakış açısı kazandırabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün işinizin yolunda gitmesi için bir cine ya da iyilik perisine ihtiyacınız yok. İksire ya da büyüye ihtiyacınız olmadığı gibi, bir yıldızdan dilek dilemeniz de gerekmeyecek. Hayır, harika bir anın en iyi şekilde sonuçlanması için yapmanız gereken tek şey kendinize iyi bakmak. Bir şeylerin yanlış gitmesi ya da bir hata yapmanız nedeniyle stresli ve üzgünsünüz. Kendinize nazik davranın, sabırlı olun ve yetenekli olduğunuzun farkına varın. Her şey harika olacak!

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Birisi sizi standartlarınızı düşürmeye mi teşvik ediyor? Asla tam olarak istediğinizi elde edemeyeceğinizi ve bu nedenle eğer mutluluk istiyorsanız razı olmaya hazır olmanız gerektiğini düşünmeniz için sizi korkutmaya mı çalışıyor? Eğer öyleyse, ona inanmayın! Bu kişi sizin için iyi şeyler isteyen ve iyi niyetli bir arkadaşınız olsa da, bu konu söz konusu olduğunda sizin nasıl biri olduğunuzu bilmiyor olabilir. Belki de bizzat kendisi vazgeçmiştir ama siz vazgeçmek zorunda değilsiniz. Gerçekten istediğiniz şey için çabalamaya devam edin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir öğretmenin ya da konuşmacının belirli bir konu üzerinde durmadan konuştuğu bir sınıfta ya da seminerde oturabilir ve yine de hiçbir şey öğrenemeyebilirsiniz. Belki zihniniz başka yerlere kayar. Belki bir not defterine bir şeyler karalardınız. Belki de konuşulan konuya fazla dikkat etmeden kendi fikirlerinizi üretirdiniz. Önemli olan, öğrenmek için dinlemeniz gerektiğidir. Kulak kabartmalı ve dikkatinizi vermelisiniz. Dikkatiniz dağıldığı için siz ve başka bir kişi birbirinizi anlamayabilirsiniz. Birbirinizi tanımak için biraz zaman ayırın, öğrendikleriniz hoşunuza gidecektir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Öğle yemeği yemek isteseniz ama cüzdanınızı evde unutmuş olsanız ve sonra ceketinizin cebinde unuttuğunuz birkaç yüz liralık banknotu bulsanız, bu çok güzel ve hoş bir sürpriz olurdu. Özellikle de tam zamanında karşınıza çıksaydı çok hoş olurdu. Bugün de buna benzer küçük bir mucize bekleyebilirsiniz. Bugün için planladığınız bir şeyin ters gideceğini bekleyebilirsiniz, ancak ihtiyacınız olan şey tam da ihtiyacınız olduğu anda gerçekleşecektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Hayatta karşılaşacağınız her gizemi çözemezsiniz. Birinin sizden neden hoşlanmadığından, belirli bir çabanın neden işe yaramadığına, bir ilişkinin neden başarısız olduğuna kadar bazı şeyler gizemini koruyacaktır. Bununla barışık olmalısınız. Her şeyi bilemeyeceğinizi kabul etmeli ve yolunuza devam etmelisiniz. Bazen, bir gizemi çözmeden yolunuza devam etmeye istekli olduğunuz noktaya geldiğinizde, hayatınızda çok daha iyi ve çok daha büyüleyici bir şey ortaya çıkar. Bir gizemin peşini bırakmak sizi özgürleştirebilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Sizi önemseyen birinin sizi sadece üzgün ya da kederli hissetmemeniz için umutlu olmaya teşvik ettiğini düşünebilirsiniz. Umutlu olmanız için ellerinde olan tüm nedenleri uydurduklarına inanabilirsiniz. Ancak umutlu olmanız için nedenleriniz var. Eğer size öyle gelmiyorsa, o zaman bugün üzerinde çalışmanız gereken şey budur. Nefes aldığınız sürece umut vardır. Üzerinize bir huzur ve sükunet duygusunun çökeceğine inanmaya başladığınızda, umudu yeşertin!

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Yalnızlık, kişinin çok sevildiği ve hatta popüler olduğu durumlarda bile ortaya çıkabilir. Partinin can damarı ya da mükemmel ev sahibi olan bir kişi kendini yalnız ve kimsesiz hissedebilir. Bu sizin şu anda nasıl hissettiğinizi tarif ediyor olabilir. Güler yüzlü, sempatik biri olmanıza rağmen kendinizi izole edilmiş ve yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ancak bu şekilde hissetmek, diğer insanların sizin hakkınızda hissettiklerinin bir yansıması olmayabilir. Bu daha çok sizin kendiniz hakkında nasıl hissettiğinizle ilgili olabilir. Bugün, eğer bir arkadaşa ihtiyaç duyuyorsanız, dışarı çıkın. Doğru insanları kendinize çekecek ve yalnız hissetmeniz için hiçbir neden olmadığını göreceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün ya da yakında hayatınızı değiştirebilecek bir teklif ya da fırsatla karşılaşabilirsiniz. Yine de size sunulanı kabul edecek durumda olmadığınızı düşünebilirsiniz. Bu hataya düşmeyin. Geleceğinize bakın ve şimdi bu teklifi geri çevirecek olsaydınız nasıl hissediyor olabileceğinizi hayal edin. Şu anda yapmak zorunda olduğunuz her şeyin üstesinden gelebilirsiniz ve yeni bir şey üstlenme düşüncesi zorlayıcı olabilir. Ancak, tüm bu yükümlülükleri aştığınızda ve bunlar artık bir endişe kaynağı olmaktan çıktığında, kabul etseydiniz her şeyin ne kadar yolunda gidebileceğini göreceksiniz. Kabul edin.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

İlham verici bir şekilde yapıcı eleştirilerde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda sert bir şekilde de eleştiride bulunabilirsiniz. Normalde geri bildirim verirken nazik olmayı tercih edersiniz ancak bugün çok nazik olmamaya dikkat edin. Bugün birileri sizden fikir almaya gelebilir. Gerçeği öğrenmek isteyeceklerdir ve siz ihtiyaç duydukları şeyi sağlayacak doğru deneyim ve düşünce tarzına sahipsiniz. Yanıtınızı nasıl ifade ettiğinize dikkat edin. Eleştirinizi, doğruluktan ödün vermeden paylaşın. Bu, birinin başarısında büyük bir fark yaratabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Özel hayatınızdaki biri bir sorunu abartıyor olabilir. Bunu fark etmeyebilirsiniz çünkü bu kişi oldukça abartılı ve inandırıcıdır. Algıladıklarına ve söylediklerine güvenirsiniz. Ancak, hikayeye kendinizi fazla kaptırmadan önce - ve duyduklarınızdan ve ne kadar büyük ve kontrolden çıkmış göründüğünden dolayı üzülmeden önce - biraz toparlanmalı ve muhtemelen çok daha az acıklı bir realite olduğunu fark etmelisiniz. Dramaya kanmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN