Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Abdullah Avcı iki yıldızın biletini kesti

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Abdullah Avcı iki yıldızın biletini kesti

Yeni sezonun planlamasına başlayan Trabzonspor, iki yıldızıyla yollarını ayırma kararı aldı. Fırtına'nın ayrılıkları kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Cumartesi akşamı deplasmanda Başakşehir'in konuğu olacak Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezonun planlamasına başlayan bordo-mavili ekip, iki ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Süper Lig'de üçüncülüğü, Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasına başladı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başlayan bordo-mavili ekip, iki yıldızıyla vedalaşma kararı aldı.

Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yeni yabancı kuralı nedeniyle yabancı oyuncu sayısını düşürmeyi hedefleyen Trabzonspor, Fotomaç'ta yer alan habere göre; Yunan golcüsü Fountas ve Fildişi Sahilli yıldız Nicolas Pepe ile yollarını ayırma kararı aldı.

İmza parası dahil olmak üzere bordo-mavili ekipten 3.5 milyon euro kazanan Pepe'nin yüksek maliyeti nedeniyle yeni sezon planlamasında olmadığı öne sürüldü. Pepe'nin haricinde geçen sezon yaz transfer döneminde takıma katılan Yunan golcü Fountas ile de yolların ayrılması planlanıyor.

Fildişi Sahilli yıldız bu sezon 21 maçta Trabzonspor formasını terletirken bu karşılaşmalarda 5 gol 2 asiste imza attı.

Fountas ise 32 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 6 gol 2 asistlik katkı sundu. Fırtına'nın sezon sonunda iki yıldızıyla da yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN