Şenol Güneş Jose Sosa'ya resti çekti

Şenol Güneş Jose Sosa'ya resti çekti

Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve isteksiz tavırlarıyla dikkat çeken Sosa sonunda teknik direktör Şenol Güneş'i de çıldırttı. Güneş oyuncuyu kamptan kovdu.

Şampiyon Beşiktaş'ta Jose Sosa krizi tavan yaptı. Yönetimin tüm çabasına rağmen ayrılmayı kafasına koyan Arjantinli oyuncu, önceki gün Nevzat Demir Tesisleri'ne gelmesine rağmen antrenmana katılmadı. Jose Sosa'nın bu tavırları Teknik Direktör Şenol Güneş'i adeta çileden çıkardı.

Akşam'ın haberine göre tecrübeli teknik adam, idman sonrası 31 yaşındaki oyuncuyla özel bir görüşme yaptı. Sert ses tonuyla konuşan Şenol Güneş, Jose Sosa'ya rest çekti: "Futbolculuğuna lafım yok ama bu davranışların hiç etik değil. Profesyonellikten de çok uzaksın. Bu yaptıklarını kabul etmemi kesinlikle bekleme. Yeni sezonu açtık. Şu an tek sorun sensin… Gelmeni istemiyorum. Şu an kamptayız ve ortamı bozmana izin veremem" dedi.

Tecrübeli hocanın bu sözlerinin ardından özel eşyalarını toplayan 31 yaşındaki oyuncu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrıldı.

KADRO DIŞI KALABİLİR

Öte yadan Siyah-Beyazlılar, Arjantinli oyuncudan 8-10 milyon euro arasında bir bonservis bedeli istiyor. Eğer bu ücret teklif edilmezse, Sosa kadro dışı bırakılacak. Çıkmadığı her idman için de ceza kesilecek. Atiba da durum farklı… Antrenmanlar çıkan Kanadalı oyuncuya, 5 milyon euroluk bir teklif gelmezse takımda kalacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN