Yeşil Çomlu Kavun Festivali başlıyor!

Yeşil Çomlu Kavun Festivali başlıyor!

Yeşil Çomlu Mahallesi’nin geleneksel olarak düzenlediği, bu yıl sekizincisi gerçekleşecek olan Yeşil Çomlu Kavun Festivali, bu yıl da coşkuyla kutlanacak! 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ardından gerçekleşecek olan festivalde, hem Bandırmalılar hem de çevre illerden gelen ziyaretçiler, lezzetin ve eğlencenin keyfini çıkaracak.

Festival, saat 17:00’de hemşehrilerimize sunulacak ikramlar ve renkli festival korteji ile başlayacak. Yeşil Çomlu’nun güzel sokaklarında gerçekleşecek kortejde, Balıkesir Büyükşehir Bandosu eşliğinde Yeşil Çomlu meydanından Bayraktepe’ye sancakla yürüyüş gerçekleşecek.

Saat 17:30’da resmi açılış töreni ile festivale resmî olarak start verilecek. Bandırma Belediyesi Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi Halk Oyunları gösterisi, Arkadaşım Palyaço ile yarışmalar, dans Show, yüz boyama, Sihirbaz Sahabata ile illüzyon gösterisi gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler hemşehrilerimiz için sahne alacak.

Ardından Saat 19:00’de, festivalin en heyecan verici etkinliklerinden biri olan Kavun Yarışması başlayacak. Yeşil Çomlu’nun birbirinden lezzetli ve ünlü kavunları, jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek ve kazananlara ödülleri takdim edilecek. Yarışmadan sonra saat 20:00’de sahne alacak olan 3 Ahbap grubu, Türk halk müziğinin sevilen ezgilerini seslendirecek. Hemşehrilerimiz, bu keyifli konserle müzik dolu bir akşam geçirecek.

Gecenin finali, saat 21:00’de sahne alacak olan Pınar Erdem’in konseri ile yapılacak. Sevilen şarkıları ve sahne performansıyla Pınar Erdem, festival katılımcılarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN