Tekirdağ'da 2 kimya fabrikasında yangın: Müdahale sürüyor

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde kimya fabrikasında yangın çıktı. Fabrikadaki yanıcı maddeler nedeniyle kısa sürede yayılan yangını söndürmek için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle alevler yan taraftaki fabrikaya da sıçradı.

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde bulunan Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren bir fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ediyor.

1kapak-003.jpg

RÜZGARIN ETKİSİYLE FABRİKAYI SARDI

İddiaya göre kimya fabrikasında çıkan yangın, akşam üzeri saatlerinde başlayarak rüzgarın da etkisiyle kısa sürede tüm fabrikayı sardı.

1kapak-004.jpg

Kısa sürede büyüyen alevler yan taraftaki fabrikaya da sıçradı. Çok sayıda itfaiye ekibi 2 fabrikada devam eden yangına müdahale ediyor.

Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat bölgeye gelerek çalışmaları takip etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN