Metrobüste yangın paniği

Küçükçekmece'de bir metrobüste çıkan yangına güvenlik görevlileri hızla müdahale etti ve yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Küçükçekmece Sefaköy Metrobüs Durağı’nda bir metrobüsün motor kısmında çıkan dumanlar, kısa süreli paniğe yol açtı. Dumanı fark eden yolcuların haber vermesiyle güvenlik görevlileri olaya hızla müdahale ederek olası bir facianın önüne geçti.

YOLCULAR PANİK YAŞADI

Sefaköy Durağı'nda bekleyen yolcular, metrobüsün arka motor bölümünden dumanlar yükseldiğini fark ederek endişeyle görevlilere haber verdi. Araçta bulunan bazı yolcular, dumanın yayılması üzerine hızla tahliye edildi. Bu esnada durak çevresinde de kısa süreli panik yaşandı.

YANGIN TÜPÜYLE HIZLI MÜDAHALE

Duraktaki güvenlik görevlileri, yangın söndürme tüpleriyle metrobüsün motor kısmına anında müdahale etti. Yangın büyümeden kontrol altına alınırken, herhangi bir alevlenme yaşanmadığı öğrenildi. Görevlilerin hızlı müdahalesi sayesinde metrobüste can kaybı veya yaralanma olmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN