Kuşadası'ndaki halk plajlarında ücretsiz şezlong ve şemsiye dönemi

Kuşadası'ndaki halk plajlarında ücretsiz şezlong ve şemsiye dönemi

Kuşadası'nda halk plajlarında şemsiye ve şezlong kullanımı artık ücretsiz. Yaz sezonu boyunca geçerli olacak bu uygulama, bölge sakinleri ve tatilciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Kısa süre içinde Kadınlar Denizi, Kuştur ve Sevgi plajlarında da ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti sunulacak.

Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi arasında imzalanan protokolle, 401 bin metrekarelik plaj alanının bakım, temizlik ve işletmesi belediyeye geçti. Bu gelişmenin ardından Belediye Başkanı Ömer Günel, halk plajlarında şemsiye ve şemsiyelerin ücretsiz olacağını açıkladı.

10 yıl boyunca devam edecek bu uygulama, bölge sakinleri ve tatilciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Uygulamanın ilk adımı marina yanında bulunan halk plajında atıldı. Kısa süre içinde Kadınlar Denizi, Kuştur ve Sevgi plajlarında da ücretsiz şezlong ve şemsiye hizmeti sunulacak.

"BU UYGULAMANIN DİĞER TATİL BELDELERİNE DE ÖRNEK OLMASI GEREKİYOR"

Kentte memnuniyetle karşılanan uygulamayla ilgili Kuşadası'nda yaşayan Tülay Atasaver, "Uzun zamandır beklediğimiz bir karardı. Önceden plaja giderken yanımızda portatif sandalye ve şemsiye taşıyorduk. Artık buna gerek kalmadı. Başkanımız Ömer Günel'e çok teşekkür ederim" dedi.

Almanya'dan tatil için Kuşadası'na geldiğini belirten Neşe Başarıcı da "Plaja geldiğimizde şezlong ve şemsiyelerin ücretsiz olduğunu öğrenince çok mutlu olduk. Bence bu uygulamanın diğer tatil beldelerine de örnek olması gerekiyor" diye konuştu.

ANKA'nın aktardığına göre, ARYA AŞ. sorumlusu Tayfun Çelik ise şu açıklamayı yaptı:

"Belediye Başkanımız Ömer Günel'in almış olduğu halk plajlarındaki ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulaması kararı kısa süre içerisinde Kadınlar Denizi, Kuştur ve Sevgi plajlarında da gerçekleştirilecek. Hemşehrilerimiz ve tatilcilerimiz halk plajlarına geldiğinde ARYA A.Ş görevlisinden ücretsiz şezlonglarını isteyebilirler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN