İzmirliler müjde! O kişilere ücretsiz olacak: Çeşme'de aquapark açıldı

İzmirliler müjde! O kişilere ücretsiz olacak: Çeşme'de aquapark açıldı

İzmirlilere müjde verildi! O kişilere ücretsiz olacak! Ünlü tatil destinasyonlarından biri olan Çeşme'ye aquapark açıldı! İşte fiyat listesi...

İzmir’de yaşayanlar için müjde! İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme’deki aquapark sezonunu açtı. Çeşme Alaçatı’da bulunan ve belediyeye bağlı Tetusa AŞ tarafından işletilen Oasis Su Parkı, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Tesisin giriş ücretleri de açıklandı.

OASİS SU PARKI’NDA EĞLENCE BAŞLADI

aquapakr-2.jpg

Çeşme ilçesinde yer alan Oasis Su Parkı, bu sezon kapılarını açtı. Geçtiğimiz yaz sezonunda 44 bin 800 kişiyi ağırlayan Tetusa AŞ Genel Müdür Vekili Hakan Foral, bu yıl daha fazla ziyaretçi beklediklerini belirtti. Foral, "60 dönüm içerisinde 12 farklı, adrenalini yüksek kaydırağımız, bir büyük havuzumuz, bir dalga havuzumuz, bir de jakuzili havuzumuz olmak üzere 3 havuzumuz mevcut. Restoranımız, butiğimiz var. Ayrıca bir revirimiz bulunuyor. Bütün havuzlarımız bayram için hazır, bütün hijyen ve sağlık koşulları sağlanmış vaziyette. Animasyon grubumuz belli aralıklarda su topu, su voleybolu, ayak voleybolu, dart atma gibi bir takım oyunlar düzenliyor" dedi.

GİRİŞ ÜCRETLERİ BELİRLENDİ

Tesisin giriş ücretleri de açıklandı. 3 yaşına kadar olan çocuklardan ücret alınmazken, 4-11 yaş arası ziyaretçiler 600 TL, 12 yaş ve üzerindekiler ise 750 TL ödeyerek tüm gün boyunca havuzlar, kaydıraklar ve aktivitelerden sınırsız yararlanabilecekler. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerin personeline ise yüzde 25 indirim uygulanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN