İzmirliler akşama yemeği dert etmeyin, belediye onu da yaptı! 4 çeşit yemek 50 TL: Kent Lokantası açıldı

Binlerce İzmirliyi yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Artık yemek derdine düşmenize gerek yok. İzmir Büyükşehir Belediyesi attığı bu adımla vatandaşları çok sevindirecek. Açılan Kent Lokantasında 4 çeşit yemek 50 liraya satılacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yerel seçim döneminde “Kent Lokantaları” açacağına ilişkin sözler vermişti bu söz doğrultusunda Tugay’ın talimatlarıyla ilk şube Kemeraltı Çarşısı’nda hizmete girdi. Lokantada vatandaşlara sunulan hizmet ve menü fiyatları ise şaşkına çevirdi.

yeni-proje-23.jpg

4 ÇEŞİT YEMEK 50 LİRA

İlk şubesi Tarihi Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’nda açılan Kent Lokantası hafta içi içi saat 11.30’dan itibaren hizmet verecek. Öte yandan lokantada dört çeşit yemekten oluşan menü 50 TL’den vatandaşlara sunulacak.

yeni-proje-22.jpg

DİĞER İLÇELERE DE AÇILACAK

Grand Plaza A.Ş. Genel Müdürü Hilmi Aksoy, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ın talimatıyla Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’ndaki ilk Kent Lokantamızı hizmete aldık. Bayram tatilinden sonra birçok ilçeye hizmet götürmeyi planlıyoruz. Hedefimiz her ilçede bir şubemizin olması. Bundan sonra ikinci durağımız Çiğli olacak. Karabağlar, Bornova ilçeleri ile devam edecek. Özellikle öğrencilerimizin olduğu ilçelere yoğunlaşacağız. Kırmızı eti, beyaz eti, bakliyatı ve sebzesiyle beslenme açısından dengeli, güvenilir ve lezzetli bir menü sunuyoruz” dedi.

yeni-proje-21.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN