İzmir'de yangından etkilenen ailelere destek veriliyor! Cemil Tugay yaraları saracak: Barınma, gıda eşya...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yangından etkilenen ailelere destek verildiğini açıkladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Türkiye’nin birçok şehrinde yaz mevsimi ne yazık ki yangınlarla geçti. Son yıllarda sık sık karşılaşılan bu doğal afet hem bölgede yaşayan vatandaşların hem de doğanın ciddi zararlar görmesine yol açtı. İzmir’de de uzun süren yangınların ardından yaralar sarılmaya başlandı. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni projesini açıkladı. İşte detaylar…

yeni-proje-45.jpg

“İZMİR TEK YÜREK OLARAK BİRLİKTE GÜÇLENİYOR”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yangından etkilenen vatandaşlara destek verildiğini belirtti. Tugay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İzmir tek yürek olarak birlikte güçleniyor.

Kentimizde meydana gelen yangından sonra yaşadığımız zor günler hepimize birlik olmanın ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlattı.

Yangından etkilenen yurttaşlarımıza maddi, barınma, gıda ve tarımsal destek sağlamanın yanı sıra hasar tespiti yapılan ev ve eşyaları için de eksiksiz ve yerinde çözüm sunacak desteklerimizi sürdürüyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN