İzmir’de film gibi olay: Önce silahla vurdular, sonra hastaneye götürdüler

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen olayda, M.Y.U. isimli bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden 4 kişi tarafından alıkonuldu. Şüpheliler, M.Y.U.'yu omuz, göz ve boyun gibi hayati bölgelerden vurduktan sonra, yaralıyı hastaneye bırakıp kaçtı. Olay, çevredeki güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, şüpheliler kısa sürede yakalandı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen olayda, M.Y.U. isimli bir genç, alacak verecek meselesi yüzünden 4 kişi tarafından alıkonuldu. Şüpheliler, M.Y.U.'yu omuz, göz ve boyun gibi hayati bölgelerden vurduktan sonra, yaralıyı Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine bırakıp kaçtı.

Olay, çevredeki güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, polisin titiz çalışmaları sonucu şüpheliler kısa sürede yakalandı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklanırken, diğerinin işlemleri devam ediyor.

Yaşananlar güvenlik kameraları tarafından da kaydedilirken, olayın ardından harekete geçen İzmir polisi şüphelilerin B.A. (21), K.D. (21), N.B.K. (22) ve H.V. (22) olduğunu tespit etti. 4 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 şüphelinin işlemlerinin mevcutlu olarak devam ettiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan M.Y.U’nun tedavisi ise devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN