İstanbul'un göbeğinde silahlı saldırı: İki kişi yaralandı

İstanbul'un göbeğinde silahlı saldırı: İki kişi yaralandı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bir parkta oturan iki genç silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı, saldırgan ise olaydan sonra polise teslim oldu.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesine bağlı Akşemsettin Mahallesi'nde bulunan Barış Manço Parkı'nda dün gece saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı, mahalle sakinlerini korku dolu anlara sürükledi. Olay, Evyap Caddesi üzerindeki parkta saat 22.00 sıralarında gerçekleşti.

İddialara göre, ismi henüz belirlenemeyen bir saldırgan, parkta bankta oturan iki genç şahsa yaklaşarak beraberinde getirdiği silahla defalarca ateş etti. Saldırının ardından saldırgan olay yerinden kaçarak polise teslim oldu.

9693282.jpg

İKİ KİŞİ AĞIR YARALANDI

Saldırı sonucunda ağır yaralanan iki genç, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından ilk müdahaleleri yapılarak kan kaybetmeleri önlenmeye çalışıldı. Vatandaşların çabalarıyla stabil hale getirilen yaralılar için olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların durumları hakkında detaylı bilgi verilmedi.

9693284.jpg

Mahalle sakinlerinden Mevlüt Kızılkaya, olay anında parkta bulunduklarını ve silah seslerini önce havai fişek zannedip sonra silah olduğunu anladıklarını belirtti. Kızılkaya, "4-5 el üst üste ateş edildiğini duyunca silah olduğunu anladık. Hala olayın etkisindeyiz, kelimeler boğazımızda düğümleniyor." şeklinde konuştu.

9693285.jpg

Barış Manço Parkı'nın geniş bir alanı kapsadığını ve ailelerin sıkça ziyaret ettiği bir yer olduğunu ifade eden Kızılkaya, güvenlik kamerası eksikliğine dikkat çekerek, "Bu parkta güvenlik kamerası olması gerekiyor. Ne bir kamera var, ne bir kontrol var, ne bir devriye var. Yetkililerden tek ricamız buraya güvenlik önlemlerinin artırılması." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN