İstanbulkart sahiplerine para iadesi yapılacak! Paranızı almayı unutmayın: O kişiler için mart sonuna kadar süre verildi

İstanbulkart sahiplerine para iadesi yapılacak! Paranızı almayı unutmayın: O kişiler için mart sonuna kadar süre verildi

İstanbulkart sahiplerini ilgilendiren haber! Para iadesi yapılacak! İstanbulkartınıza iade edilecek paranızı almayı unutmayın! O kişiler, mart ayının sonuna kadar iadelerini alabilecek...

İstanbulkart kullanıcılarını sevindirecek bir kampanya duyurusu geldi. İstanbul'da yaygın olarak kullanılan İstanbulkart ile ilgili başlatılan kampanya, araç sahiplerinin dikkatini çekti. Kampanya kapsamında, Yenikapı İSPARK'a park eden ve ödemeyi İstanbulkart ile gerçekleştiren kullanıcılara, aynı gün PD1 otobüs hattında 2 geçişe kadar nakit iade fırsatı sunulacak.

İSTANBULKART KAMPANYA AYRINTILARI

İBB'den yeni teklif: İstanbulKart minibüslerde de kullanılacak - Türkiye İyi Gazete

Kampanya detaylarına göre, 31 Mart tarihine kadar geçerli olan bu avantajlı fırsattan sadece Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İSPARK otoparkında ve PD1 otobüs hattını kullanarak yararlanılabilecek. Ancak, kampanyadan abonmanla veya ücretsiz ulaşım ödemesi yapanlar faydalanamayacak.

Kampanyaya katılan kullanıcıların nakit iadeleri, İSPARK ödemesini takiben en geç 2 saat içinde otobüs hattında kullanılan İstanbulkartlarına yüklenecek. Sistemsel gecikmeler durumunda ise BELBİM AŞ, müşteri memnuniyeti çerçevesinde en kısa sürede ödül yüklemelerini gerçekleştirecek.

Her kullanıcı, kampanya kapsamında aynı gün içinde maksimum 2 ulaşım geçişi için ödüllendirilebilecek. Ödüllendirmenin yapılabilmesi için İSPARK ödemesi ve İETT geçişlerinin aynı TC kimlik numarasına bağlı İstanbulkart veya İstanbulkartlar ile gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Kazanılan ödül, nakit olarak talep edilemeyecek. Kampanyadan faydalanmak için ise İstanbulkart'ın kişiselleştirilmiş olması ve açık rıza tercihlerinin açık olması gerekiyor. Bu işlemleri gerçekleştirmek ve detaylı bilgi almak için İstanbulkart Mobil uygulaması kullanılabilecek.

İstanbulkart kullanıcıları, kampanyadan kazandıkları ödülleri İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden bildirim veya SMS yoluyla takip edebilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN