İstanbul'da toprak kayması

Sultangazi'de hafriyat döküm sahasında toprak kayması sonucu kayan üç kamyon, iş makineleriyle kurtarıldı.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, Cebeci Döküm Sahası'nda meydana gelen toprak kayması sonucu üç hafriyat kamyonu üst üste devrildi. O anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

9751693.jpg

Kazanın saat 10.00 sıralarında gerçekleştiği bildirildi. Döküm sahasında hafriyat işlemi yapan üç kamyon, toprak kayması nedeniyle boşluğa düştü. Bu sırada bir kamyon, başka bir kamyonun üzerine devrildi. Şans eseri, araçların içinde bulunan şoförler kazadan yara almadan kurtulmayı başardı. Şoförlerin kazayı son anda araçtan atlayarak atlattığı belirtildi.

9751694.jpg

Kaza anı, çevredeki cep telefonları tarafından görüntülendi. Kayıtlarda, kamyonların zeminle birlikte kayarak devrilmesi ve iş makineleriyle kurtarılma anları açıkça görülüyor. Görüntüler, toprak kaymasının etkisini ve kamyonların üst üste yığıldığı anları detaylı şekilde gösteriyor.

9751698.jpg

Kamyon şoförü Yusuf Çelik, kazanın ardından yaptığı açıklamada, "Dereke döktüğümüz için arkası boş oluyor. Döktükçe kayıyor, istediğin kadar önlem al. Set yapmaları lazım ki toprağı tutsun, toprak tutmadığı için sürekli kayıyor. Her gün oluyor neredeyse iki günde bir kayıyor. Dereye uçan da oldu, bizim için standart bir şey. Arabasından atlayan falan oldu ama yaralanan görmedik" dedi. Çelik, bölgede toprak kaymalarının sıklıkla yaşandığını ve bu tür kazaların günlük yaşamın bir parçası haline geldiğini belirtti.

9751696.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN