Cinli köye video çekmek için gittiler, ceset buldular! Ankara'da şok eden olay: 3 arkadaş kabusu yaşadı

Sosyal medya için içerik üretme amacıyla cinli köy olarak bilinen köye giden gençler hayatının şokunu yaşadı! Cinli köyde video çekerken ceset buldular! İçerik üretmek isteyen 3 arkadaş kabusu yaşadı...

Sosyal medyaya içerik üretmek için cinli köy olarak bilinen köye giden 3 arkadaş hayatının şokunu yaşadı. Heyecanla başladıkları çekim hiç istedikleri gibi gitmedi. Köyde ceset buldular.

Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı ve halk arasında "cinli köy" olarak bilinen Kayı köyü, sosyal medya için video çekmek amacıyla gelen üç gencin yaşlı bir adamın cesedini bulmasıyla gündeme geldi. Paranormal olaylar hakkında içerik üretmek için 18 Ağustos’ta köye giden Alperen Yılmaz, Ali Kirman ve Abdullah Demir, köyde beklenmedik bir olayla karşılaştı.

PARANORMAL İÇERİK ARAYIŞI ÖLÜMLE SONLANDI

Kayı köyünün paranormal olaylarla ünlü olduğunu duyup, buraya sosyal medya için video çekmeye gelen Alperen Yılmaz ve arkadaşları, köyde video çektikleri sırada yerde hareketsiz yatan bir adam gördüler. İlk başta adamın baygın olduğunu düşünen gençler, yanına yaklaştıklarında adamın ölmüş olduğunu fark etti. Durumun ciddiyetini anlayan gençler, hemen yetkililere haber verdi.

Alperen Yılmaz, olayı şöyle anlattı: köyün paranormal olaylarla ilgili ününü duydukları için burada video çekmek istediklerini belirten Yılmaz “Böyle bir cenazeyle karşılaşmak bizi gerçekten kötü hissettirdi. Adamın ölü olduğunu anlayınca hemen jandarmayı aradık. Sosyal medyada videoyu sansürlü olarak paylaştık ve bazıları bunu gerçek bulmadı. Ancak adamın ailesi bize ulaştı ve bulmamız için teşekkür etti. Biz bulmasaydık ceset çürüyecek ve yabani hayvanlar tarafından zarar görebilirdi. Kötü yorumlar alsak da aldığımız teşekkür mesajları bizi rahatlattı.” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN