Büyükçekmece'de akran zorbalığı: 16 yaşındaki çocuğu dakikalarca darp ettiler

Son yıllarda dünya genelinde artan akran zorbalığı, kötü sonuçlar doğurmaya başladı. Büyükçekmece'de kaydedilen görüntüler dehşete düşürdü. 8 çocuğun bir arkadaşını sokak ortasında acımasızca dövdüğü anlar kameralara yansıdı.

Büyükçekmece'de yaşanan akran zorbalığı büyük tepki çekti. Yaşanan korkunç bir olayda, 8 çocuğun 16 yaşındaki Emir Koçhan'ı sokak ortasında acımasızca dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı.

Koçhan'ı aralarına sıkıştıran erkekli kızlı kalabalık bir grup, dakikalarca şiddet uyguladı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerle ilgili açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, mağdur çocuğu darp eden ve yaşları 12 ile 17 arasında değişen 8 çocuğun adliyeye sevk edildiğini duyurdu.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükçekmece’de 16 yaşındaki çocuğun akranlarınca darp edilmesi olayıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

"Sosyal medyada paylaşılan ve İstanbul Büyükçekmece’de çekildiği belirlenen görüntülerde bir grubun bir çocuğu darp ettiği tespit edilmiştir. Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan incelemede darp edilen çocuğun 16 yaşındaki M.A.Z. olduğu belirlenmiştir.

Yapılan araştırmalar sonucu mağdur çocuğumuzu darp edenlerin yaşları 12 ila 17 arasında değişen B.Ç., M.T., R.E.K., N.N.K., M.Ç., B.G.D., B.G.D. ve H.E.K. isimli çocuklar olduğu tespit edilmiştir. Darp eden 8 çocuk (SSÇ) emniyet güçlerimizce adliyeye sevk edilmiştir. Çocuklarımızı her türlü şiddetten korumak öncelikle görevimizdir. Onları şiddetten korumak ve şiddete eğilimli olmasını engellemekte ailelerimize de büyük görevler düşüyor."

6 ÇOCUK TUTUKLANDI

Yapılan çalışmada olaya karıştığı belirlenen 8 çocuk gözaltına alındı. Çocuk Büro'da yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen çocuklardan 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN