Bursalılar 4 çeşit yemeği 80 liraya yiyecek! İlk halk lokantası açılıyor: Herkes karnını ucuza doyuracak

Bursalılar 4 çeşit yemeği 80 liraya yiyecek! İlk halk lokantası açılıyor: Herkes karnını ucuza doyuracak

Bursalılar yaşadı, 4 çeşit yemeği 80 liraya yiyecek! İlk halk lokantası Bursa'da açılıyor! Herkes karnını artık ucuza doyuracak...

Osmangazi Belediyesi, vatandaşlara uygun fiyatlı ve sağlıklı yemekler sunmak amacıyla Bursa’nın ilk halk lokantasını hizmete açıyor. Osmangazi Halk Lokantası, 10 Haziran Pazartesi günü saat 11.30’da Osmangazi Meydanı’nda kapılarını açacak.

OSMANGAZİ HALK LOKANTASI: EKONOMİK VE SAĞLIKLI YEMEKLER

halk-lokantasi.webp

Osmangazi Belediyesi, dar gelirli vatandaşlara ekonomik fiyatlarla yemek sunmak için Osmangazi Halk Lokantası’nı hayata geçiriyor. Hafta içi her gün saat 11.00 ile 15.00 arasında hizmet verecek olan lokanta, hafta sonları ve resmi tatillerde kapalı olacak. Günlük bin kişilik yemek kapasitesine sahip olan Halk Lokantası’nda, dört çeşit yemek sadece 80 liradan satılacak.

BAŞKAN ERKAN AYDIN’DAN AÇIKLAMA

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Halk Lokantası’nın açılışıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Halk lokantasında yemekler self servis şeklinde olacak. Aynı anda 300-350 kişiye hizmet verilecek. İlk etapta günlük bin kişilik yemek imkanı sunacağız. hedefimiz esnafa rakip olmak değil, onlarla rekabet etmek değil. Dar gelirli vatandaşlarımıza uygun fiyatlı yemek hizmeti vermek” dedi.

bursa.jpeg

LOKANTANIN HİZMET SAATLERİ VE FİYATLARI

Osmangazi Halk Lokantası, hafta içi her gün 11.00-15.00 saatleri arasında açık olacak. Lokantada dört çeşit yemek, sadece 80 liradan satışa sunulacak. Bu hizmet, günlük bin kişiye kadar yemek sağlayacak kapasiteye sahip olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN