Başkan Subaşı jüri üyesi olarak deneyimlerini paylaştı

Başkan Subaşı jüri üyesi olarak deneyimlerini paylaştı

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğrencilerinin hazırladığı çalışmaya jüri üyesi olarak katıldı.

Birçok platformda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, bu kez öğrencilerin çalışma ve projelerini değerlendirdi.

Kendisi de Yüksek Mimar olan Başkan Subaşı, gerçekleştirilen programda öğrencilerin çalışmalarını değerlendirmenin yanı sıra deneyimlerini de aktardı.

Katıldığı program hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Subaşı, ‘’ Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Final Jüri Değerlendirmesine jüri üyesi olarak katıldım. Geleceğin başarılı iç mimar adayı gençlerimize hayatlarında ve akademik yaşamlarında başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Öğrenci ve öğretim üyeleri de Başkan Subaşı’na katkıları dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN