Başkan Ekicioğlu’na ziyaretler devam ediyor

Başkan Ekicioğlu’na ziyaretler devam ediyor

Tokat milletvekili Kadim Durmaz, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Kırşehir milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç birlikte, 18 Temmuz 2024 Perşembe günü Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette karşılıklı olarak yapılan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’in her alanda gelişimi noktasında sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda hemşehrileriyle ortak akıl yürüterek proje ve çalışmalara imza attıklarını dile getirerek, bu noktada istişarelere de önem verdiklerini dile getirdi.

Başkan Ekicioğlu, “Tokat milletvekilimiz Sayın Kadim Durmaz, Merzifon Belediye Başkanımız Sayın Alp Kargı ve Zile Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sargın, Kırşehir milletvekilimiz Sayın Metin İlhan ve CHP İl Başkanımız Sayın Baran Genç birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN