Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Ankara’nın başkent oluşunun 101. yıl dönümü coşkuyla kutlanacak. Özel gün dolayısıyla 13 Ekim Pazar günü şehir merkezindeki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında kapsamlı bir program hazırladı. Progrma nedeniyle 13 Ekim Pazar günü, kutlamaların yapılacağı bölgelerdeki yollar araç trafiğine kapatılacak.

3 Ekim Pazar günü saat 08.00'den program bitimine kadar kapatılacak cadde ve sokaklara ilişkin olarak şu ifadeler kullanıldı:

"Cumhuriyet Caddesi'nin Baruthane Kavşak'la Ulus Kavşak arasında kalan bölümü ile Çapa sokak çift yönlü. İhtiyaç duyulması halinde Seğmenler tarafından kortej yürüyüşünün yapılacağı Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvarı, Anafartalar Caddesi, Hisar Parkı Caddesi, İpek Caddesi, Bedesten Sokak, Gözcü Sokak, Kalekapası Sokak, Alitaş sokak ile yürüyüş güzergahına bağlanan tüm cadde ve sokaklar çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN