Ahmet Özer: Perşembe Yaylası'nın üstü 'altından' değerlidir

Ordu’nun Aybastı ilçesinde bulunan Perşembe Yaylası’nda siyanürle altın arama çalışmalarına tepki gösterildi. Esenyurt Belediye Başkanı Özer, doğaya zarar veren faaliyetlerinin durdurulma çağrısında bulunarak “Perşembe Yaylası'nın üstü ‘altından’ değerlidir” dedi.

Ordu'daki Perşembe Yaylası’nda siyanürle altın arama çalışmaları yapılıyor. Doğal yaşama ve çevreye zarar veren faaliyetlere yönelik hem vatandaşlardan hem de yöneticilerden tepki geldi.

'FAALİYETLERİ DURDURUN' ÇAĞRISI

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Perşembe Yaylası’nda yetkililere seslenerek zararlı faaliyetlerin durdurulma çağrısında bulundu.

1kapak.jpg

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özer, "Perşembe Yaylası'nın üstü 'altından' değerlidir!

Ordu-Aybastı ziyaretimizde siyanürle altın arama çalışmaları başlatılan ülkemizin doğa harikalarından biri olan Perşembe Yaylası'na çıkarak Ordulu hemşehrilerimizin mücadelesine destek olduk.

Perşembe Yaylası bir şirketin değil; havasına, suyuna ve doğasına sahip çıkan Ordulularındır, halkındır! Bu yanlıştan bir an önce dönülmelidir" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN