Açık Hava Sinema Günleri devam ediyor

Açık Hava Sinema Günleri devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi'nin yaz akşamlarını keyfe dönüştüren ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören “Açık Hava Sinema Günleri” tüm hızıyla devam ediyor. Şentepe, Beştepeler ve Yakacık sakinlerini akşam serinliğinde “Lohusa” filmi ile buluşturan Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Batıkent İlkyerleşim Mahallesi sakinleri için perdeyi açtı.

Film öncesinde izleyicilere patlamış mısır ve gazoz ikramında bulunan belediye personelleri, özellikle minik izleyicilerin keyifli bir akşam geçirmesi için yoğun emek harcadı.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü ve senaristliğini Gupse Özay’ın yaptığı komedi türündeki “Lohusa” filmi izleyicilere eğlenceyi ve hüznü aynı anda yaşattı. Gupse Özay, Onur Gürçay ve Hazal Türesan, Esra Ruşan ve Elif Nur Kerkük gibi sevilen oyuncuların yer aldığı filmde, yeni çocuk sahibi olan Burcu ve Onur çiftinin ilk kırk gün boyunca başlarından geçen komik olaylar ve yaşanılan zorluklar etkileyici bir dille izleyiciye aktarıldı.

17 farklı noktada akşam sineması

Açık hava sinema gösterimleri; 31 Temmuz Çarşamba Serhat Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, 2 Ağustos Cuma Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu, 5 Ağustos Pazartesi Çamlıca Mahallesi Pazar Yeri, 7 Ağustos Çarşamba Karşıyaka Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, 8 Ağustos Perşembe Gazi Mahallesi Şenol Caddesi gibi ilçenin 17 farklı noktasında 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Gösterim tarihleri ve düzenlenecek noktaları öğrenmek isteyen ilçe sakinleri detaylı bilgiye Yenimahalle Belediyesi sosyal medya hesaplarından ulaşabiliyor.

Kültür ve sanatın ilçesi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz açık hava sinema gösterimlerini ilçemizin farklı noktalarında düzenliyoruz. Sinemaya gitme fırsatı bulamayan ve kendi mahallesinde akşam serinliğinde film keyfi yaşamak isteyen vatandaşlarımızı gösterimlerimize bekliyoruz. Yenimahalle kültür ve sanatın ilçesidir. İlçemizde vatandaşlarımızın sanattan uzak kalmaması adına etkinlerimiz aralıksız sürecek" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN