Sabah aç karnına 1 kaşık yiyin! Resmen şifa kaynağıymış: Etkileri arasında yok yok…

Sabah aç karnına 1 kaşık yiyin! Resmen şifa kaynağıymış: Etkileri arasında yok yok…

Yüzyıllardır şifa niyetine tüketilen tahin pekmezin bilinmeyen birçok faydası olduğu öğrenildi. Özellikle aç karnına tüketildiğinde etkileri daha da artan tahin pekmezin faydaları bakın nelermiş?

Sağlıklı yaşam ve hastalıklardan korunmak için bazı doğal ürünlere başvurmamız gerekiyor. Özellikle bu doğal ürünler karıştığında vücuda sağladıkları faydanın haddi hesabı olmuyor.

Tahin ve pekmez ikilisi de bu doğal karışımlardan biri. Tahin pekmez, içeriğindeki güçlü bileşenlerin sayesinde sağlık için çeşitli faydalar sağlarken, bu ikiliyi özellikle aç karına tüketmek birçok sorunun çözümü oluyor…

TAHİN PEKMEZ FAYDALARI

Tahin pekmezin en etkili özelliği enerji kaynağı olmasıdır. Sabahları aç karnına tahin pekmez tüketmek gün boyu enerjik kalmanızı sağlayacaktır. İçeriğindeki kompleks karbonhidratlar ve sağlıklı yağlar da uzun süre tokluk hissinizi koruyacaktır.

tahin-pekmez-faydalari-1.jpg

Tahin ve pekmez ikilisi, içerdiği demirle kan sağlığına destek olur ve demir eksikliği anemisine yakalanma riskinizi azaltır. Sindirim sistemini de düzenleyen tahin pekmez, aç karnına tüketildiği zaman sindirim sorunlarını gidererek, sindirim sağlığına destek olur.

Bu karışımı aç karnına tüketmek aynı zamanda; bağışıklığı güçlendirir, enfeksiyonlar ile mücadele eder ve hastalıklara karşı direncinizi artırır. Kemik sağlığını destekleyen kalsiyum ile magnezyum açısından zengin olduğundan kemiklerin güçlenmesi ve sağlıklı kalmasına da yardımcı olur.

DİKKAT!

Bu haberin amacı genel bir bilgilendirme yapmaktır. Tükettikten sonra herhangi bir yan etki ile karşılaşmamak için önce uzmanına danışın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN