Dize yumurta sürüp naylonla sarın, ağrılarla vedalaşın! Merdivenleri bile koştur koştur çıkarıyor

Dize yumurta sürüp naylonla sarın, ağrılarla vedalaşın! Merdivenleri bile koştur koştur çıkarıyor

Genellikle kahvaltılarda yemeye alışkın olduğumuz yumurta sarısının hiç bilinmeyen faydası ortaya çıktı. Dize yumurta sürüp naylonla sarın, ağrılarla vedalaşın. İşte, yumurta sarısının inanılmaz etkisi…

Besleyici özellikleri ve sağlık için sunduğu faydaları ile soframızdan eksik etmediğimiz yumurta, özellikle kahvaltıda tüketildiğinde içeriğindeki protein ve mineraller sayesinde gün boyu enerji verirken, tokluk hissini de artırıyor. Fakat yumurtanın faydaları yalnızca bununla sınırlı kalmıyor. Öyle ki çiğ yumurta sarısının dizlere sağladığı inanılmaz faydalar da bulunuyor…

YUMURTA SARISINI DİZLERE SÜRMENİN FAYDASI

Yapılan çalışmalar yumurta sarısının diz üzerindeki etkisini ortaya çıkardı. Bu kapsamda yumurta sarısını çırpıp beyazından ayırdıktan sonra topuğunuzdan diz kapağınıza kadar iyice yedirerek sürün.

dize-yumurta-sarisi-surmenin-faydalari-1.jpg

Kaymaması için dizinizi naylonla sarın ve peşinden koli bandıyla sabitleyerek 24 saat bu şekilde bekletin. 5 gün boyunca bu işlemi birer gün ara vererek uygulayın. 5 günlük uygulama süresinin sonunda dizlerinizde ağrı ve kireçlenmeden eser kalmadığını göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN