Paris'te kadın sanılan IŞİD canlı bombası erkek çıktı

Paris'te kadın sanılan IŞİD canlı bombası erkek çıktı

IŞİD'in Paris'te düzenlediği saldırıların ardından yapılan polis baskınında kendini patlatan militanın Hasna Aitboulahcen'e değil, bir erkeğe ait olduğu belirlendi.

Paris'te 129 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı yapanların yakalanması için çarşamba günü Saint Denis banliyösünde düzenlenen operasyonda kendini havaya uçuran kişinin Hasna Aitboulahcen'in olmayabileceği ortaya çıktı.

Sputnik'te yer alan habere göre, soruşturmaya yakın bir kaynak, Avrupa'da kendini patlatan ilk kadın canlı bomba olduğu iddia edilen Aitboulahcen'in intihar kemerini takan kişi olmadığını söyledi.

Yetkili, "İlk bulgular intihar kemerini takan kişinin Aitboulahcen olduğu yönündeydi. Ancak daha sonra kaldırımda bulunan kafatasının Aitboulahcen'e ait olmadığı saptandı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN