Paris'te erkek hemşire canlı bombaya kalp masajı yaptı

Paris'te erkek hemşire canlı bombaya kalp masajı yaptı

Paris'teki saldırılar sırasında yaralılara müdahele eden bir erkek hemşirenin farkında olmadan intihar bombacısına kalp mesajı yaptığı ortaya çıktı.

Fransa’nın başkenti Paris’te 13 Kasım’da 132 kişinin ölümüyle sonuçlanan eşzamanlı terör saldırılarında IŞİD’li teröristlerin hedeflerinden biri de Comptoir Voltair Cafe’de bombalı saldırılar sırasında yaşanan ilginç bir olay ortaya çıktı.

15-11/22/screenshot_1-1448180492.png Erkek hemşirenin canlı bombaya kalp masajı yaptığı o an

Paris'teki saldırılar sırasıda hedef olan bir kafede izinli olan erkek hemşirenin, patlamanın ardından yaralılara müdahale ederken kalp mesajı yaptığı kişinin intihar bombacısı olduğu ortaya çıktı.

Kalp mesajı yaparken bomba patlayabilirdi

Yaşadığı şoku anlatan erkek hemşire David, ''Kalp mesajı yaparken tişörtünü çıkardıktan sonra üzerindeki kablolardan intihar eylemcisi olduğunu anladım. O sırada zaten ekipler geldi. İtfaiye ekiplerine yaralının üzerinde bomba düzeneği olduğunu söyledim ve hemen itfaiye ekipleri kafeyi boşalttı. Ertesi gün haberleri dinlerken kalp masajı yaptığı kişinin intihar saldırganı olduğundan emin olduğunu söyleyen David, kalp mesajı yaparken bomba patlayabilirdi, o zaman ben de ölebilirdim ve çok daha feci şeyler olabilirdi '' dedi.

15-11/22/screenshot_4.pngErkek hemşire David

İşte o anlar:

Bombaları tam olarak patlatamadı

Erkek hemşirenin kalp masajı yaptığı intihar eylemcisinin isminin Brahim Abdüsselam olduğu, üzerindeki bomba düzeneğini şans eseri tam olarak patlatamadığı için yaralıların olduğu kimsenin hayatını kaybetmediği ortaya çıktı. Yaralı terörist ise olay yerinde kısa süre sonra hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN