Lucescu'nun takımı Zenit'ten eşi benzeri nadir görünen bir serbest vuruş

Lucescu'nun takımı Zenit'ten eşi benzeri nadir görünen bir serbest vuruş

UEFA Avrupa Ligi D grubu müsabakasında Maccabi Tel Aviv 75. dakikaya 3-0 önde girmesine Rağmen Lucescu yönetimindeki Zenit maçı 4-3 kazanmasını bildi. Maçın 84. dakikasındaki bir pozisyon sahalarda nadir görünen cinstendi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda, daha önce Türkiye'de görev yapan Şota Arveladze'nin takımı Maccabi Tel Aviv ile Mircea Lucescu yönetimindeki Zenit karşı karşıya geldi.

Tel Aviv'deki Bloomfield Stadı'nda oynanan karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Maccabi Tel Aviv, 26. dakikada Gaziantepspor'un eski yıldızı Haris Medunjanin'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

50. dakikada Kjartansson, skoru 2-0'a getiren golü attı. 70. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Medunjanin, Maccabi Tel Aviv'i 3-0 öne geçiren golü atarken, ev sahibi ekibin taraftarları çılgınca bir sevinç yaşadı.

SON 13 DAKİKADA 4 GOL ATTILAR

Kupanın favorileri arasında yer alan Lucescu yönetimindeki Zenit, 77. dakikada Kokorin ile farkı 2'ye indirdi.

84'te Robert Mak, skoru 3-2'ye getirdi. Bu pozisyon sahalarda nadir görünen cinstendi.

İŞTE O GOL

Maccabi Tel Aviv en azından bu skoru korumaya çalışırken, kalitesini sahaya yansıtan Zenit, 86 ve 90+2. dakikalarda Giuliano ile 2 gol daha buldu ve sahadan 4-3 galip ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN