UEFA Türk takımlarının Avrupa maç saatlerini değiştirdi

UEFA Türk takımlarının Avrupa maç saatlerini değiştirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Fenerbahçe, Konyaspor ve Osmanlıspor'un 30 Ekim'den sonra oynayacağı iç saha maçlarının başlangıcı 1 saat geriye alındı.

Türkiye hükümetinin geçtiğimiz hafta kış saati uygulamasını sonlandırması ve yaz saatinin daimi olarak uygulanması kararının ardından futbol takımlarının Avrupa kupalarındaki maçlarının başlama saati 1 saat ileriye alınmış, UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının başlama saati 22.45, Avrupa Ligi maçlarının başlama saati 21.00 ve 23.05 olarak değişmişti.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Türk takımlarının Avrupa maçlarının yerel saatle geç başlamasını, taraftarların statlara geliş gidişlerini göz önüne alarak maç saatlerinde değişikliğe gitti.

FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ, KONYASPOR ve OSMANLISPOR'UN MAÇ SAATLERİ DEĞİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de kış saati uygulamasının bu seneden itibaren yürürlükten kaldırılacağından dolayı UEFA, Türk takımlarının ev sahibi olacağı maçların saatlerinde değişiklik yaptı.

Buna göre Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ikişer, Konyaspor ile Osmanlıspor'un birer maçının başlangıç saatinde değişikliğe gidildi.

16-09/22/intro_fbb1.jpg

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ilk maçında Benfica 1-1 berabere kalırken, Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe de Zorya ile 1-1'lik sonuçla ülkeye dönmüştü / FOTO: Sosyal Medya

Değişiklikten sonra maç saatleri şu şekilde oluştu:

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

1 Kasım Salı

20.45 Beşiktaş-Napoli (TSİ)

23 Kasım Çarşamba

20.45 Beşiktaş-Benfica (TSİ)

UEFA AVRUPA LİGİ

3 Kasım Perşembe

21.00 Fenerbahçe-Manchester United (TSİ)

24 Kasım Perşembe

19.00 Fenerbahçe-Zorya (TSİ)

8 Aralık

19.00 Atiker Konyaspor-Gent (TSİ)

19.00 Osmanlıspor-Zürih (TSİ)

Not: UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile Osmanlıspor'un 8 Aralık'ta oynayacağı maçlar, son hafta karşılaşmaları olduğu için, UEFA kuralları gereği, Braga-Shakhtar Donetsk ve Villarreal-Steaua Bükreş maçları da Türk ekiplerinin müsabakalarıyla aynı saatte başlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN