'Maria' prömiyerini Venedik'te yapacak

'Maria' prömiyerini Venedik'te yapacak

"Maria" filmi, 2024 Venedik Film Festivali'nde prömiyerini yaparak izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu heyecan verici filmde, efsanevi opera sanatçısı Maria Callas'ın hayat hikayesi konu alınıyor. Filmde Callas'a hayat veren Angelina Jolie'ye, Haluk Bilginer de Aristotle Onassis rolünde eşlik ediyor.

Efsanevi opera sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatan "Maria" filmi, bu yıl 81. Venedik Film Festivali'nde prömiyerini yaparak izleyicilerle buluşacak.

ANGELINA JOLIE BAŞROLDE, HALUK BİLGİNER KADRODA

Haluk Bilginer, Angelina Jolie'nin canlandıracağı Maria Callas'ın hayatını konu alan filmde armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandırıyor.

Senaryousunu "Peaky Blinders" dizisiyle de bilinen Steven Knight'ın kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Kodi Smit-McPhee ve Valeria Golino da yer alıyor.

New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Maria Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis ile uzun süre ilişki yaşadı. Jackie Kennedy'nin ikinci eşi olan Onassis onunla evlenmek için kendisini terk ettikten sonra Callas önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşındı. Callas, 1977'de, 52 yaşındayken kalp krizinden öldü. Onassis'in ilişkileri boyunca Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu da gündeme geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN