'Kum Zambağı' 5 Temmuz'da vizyona girecek

'Kum Zambağı' 5 Temmuz'da vizyona girecek

Yönetmenliğini ve senaristliğini Mehmet Demir Yılmaz'ın üstlendiği, yapımcılığını Koz Yapım'ın üstlendiği "Kum Zambağı" filmi, 5 Temmuz 2024 tarihinde vizyona girecek. Film, Yunus ve Afife isimli iki karakterin hüzünlü öyküsünü konu alıyor.

Yönetmen Mehmet Demir Yılmaz, "İki İyi Çocuk" filminin ardından ikinci uzun metrajlı çalışması olan "Kum Zambağı" ile 5 Temmuz'da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Koz Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği filmin başrollerinde Mert Turak ve Özge Borak yer alıyor. Orhan Kılıç, Tuncay Çağıl ve Murat Ercanlı gibi isimlerin de yer aldığı filmin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

"Kum Zambağı", eski kocasından şiddet gördükten sonra yeni bir yuva arayan Afife'nin Yunus ile ilişkisini konu alıyor. Anlaşmalı bir evlilik yapan ikilinin, bu anlaşmanın her ikisi için de beklenmedik sonuçları olacaktır.

Dram ve aşk türlerini harmanlayan film, izleyicileri hem hüzünlendirecek hem de düşündürecek bir hikayeye sahip.

Mehmet Demir Yılmaz, filmin vizyona girmesiyle ilgili heyecanını dile getirerek şunları söyledi:

"Kum Zambağı'nın, izleyicileri hem hüzünlendirecek hem de düşündürecek bir film olduğunu düşünüyorum. Bu hikayeyi beyazperdeye aktarmaktan ve izleyiciyle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN