'Karantina' filminin başrolleri belli oldu

'Karantina' filminin başrolleri belli oldu

Kitaptan uyarlanan ve büyük merak uyandıran "Karantina" filminin oyuncu kadrosu belli oldu. Meltem Akçöl, Demirhan Demircioğlu, Onur Bay ve İlker Aksum gibi yıldız isimlerin yer alacağı film, 2025'in en iddialı yapımları arasında yer alıyor.

Heyecanla beklenen "Karantina" filminin oyuncu kadrosu belli oldu. OTTO Entertainment ve Movie Factory iş birliğiyle hayata geçecek olan film, 10 Ocak 2025'te seyircisiyle buluşacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, filmin başrollerinde Meltem Akçöl ve Demirhan Demircioğlu yer alacak. Bayram sonrası sete çıkacak olan filmde bu ikili, izleyiciyi sürükleyici bir hikayeye taşıyacak.

Onur Bay ve İlker Aksum da Kadroda

Ana oyuncu kadrosunda ise Onur Bay ve İlker Aksum gibi başarılı isimler yer alıyor. Deneyimli isimlerin bir araya geldiği film, izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Topuz oturacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN