Coppola'nın merakla beklenen yeni filmi Megalopolis'in vizyon tarihi belli oldu

Coppola'nın merakla beklenen yeni filmi Megalopolis'in vizyon tarihi belli oldu

Hollywood'un en büyük yönetmenlerinden Francis Ford Coppola'nın Cannes'da yarışan yeni filmi Megalopolis'in vizyon tarihi belli oldu. Filmin ilk olarak ABD'de, 27 Eylül'de vizyona gireceği açıklandı.

"Baba" (Godfather) serisi ve "Kıyamet" (Apocalypse Now) gibi Hollywood'un birçok ikonik filmine imza atan yönetmen Francis Ford Coppola'nın çekimleri yeni filmi "Megalopolis" için geri sayım başladı.

Başrollerinde Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Chloe Fineman, Kathryn Hunter ve Dustin Hoffman gibi isimlerin yer aldığı filmden ilk kare geçtiğimiz ay paylaşılmıştı.

SONBAHARDA VİZYONDA

NTV'de yer alan habere göre; Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan 135 dakikalık Megalopolis'in bu sonbaharda izleyici ile buluşacağı ortaya çıktı.

Yıkıcı bir felaketin ardından New York'u bir ütopya olarak yeniden inşa etmek isteyen bir mimarın hikayesini konu eden Megalopolis'in dağıtım haklarını satın alan şirket, filmin ABD'de 27 Eylül'de vizyona gireceğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN