Charlize Theron'la kriz yaşamıştı: Tom Hardy Mad Max'e geri dönecek mi?

Charlize Theron'la kriz yaşamıştı: Tom Hardy Mad Max'e geri dönecek mi?

"Mad Max: Fury Road" filmindeki rolüne dönüş ihtimalinin olup olmadığına yanıt veren Tom Hardy, bunun gerçekleşeceğini sanmadığını söyledi. Hardy'nin, filmdeki rol arkadaşı Charlize Theron'la anlaşamadığı ortaya çıkmıştı.

Dünyaca ünlü İngiliz aktör Tom Hardy, 2015 yapımı "Mad Max: Fury Road"da Charlize Theron'la birlikte rol almış ve film büyük başarı elde etmişti. Oyuncu, son filmi "Motorcular"la (The Bikeriders) ilgili verdiği yeni bir röportajda "Mad Max serisine geri dönecek mi?" sorusunu da yanıtladı.

NTV'nin aktardığına göre, Forbes'a konuşan oyuncu, "Bunun olacağını sanmıyorum" dedi.

TOM HARDY VE CHARLIZE TERON ARASINDA KRİZ

Yönetmen George Miller, geçtiğimiz aylarda "Mad Max: Fury Road" setinde Tom Hardy ile Charlize Theron arasında yaşanan anlaşmazlıktan bahsetti.

Miller şu ifadeleri kullandı:

"Onlar çok farklı iki oyuncuydu. Tom'da bir hasar var ama bu, beraberinde bir harikalığı da getiriyor ve o sırada ona ne oluyorsa, karavanından çıkmaya ikna edilmesi gerekiyordu. Oysa Charlize inanılmaz derecede disiplinliydi, eğitimli bir dansçıydı, bu da performansının inceliğini ortaya koymasını sağlıyordu ve her zaman sete ilk gelen kişiydi. Dolayısıyla davranışlarının karakterlerini yansıttığını ve birlikte hayatta kalabilmek için işbirliği yapmayı öğrenmeleri gerektiğini düşündüm."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN