Billie Eilish tarih yazdı: 22 yaşında 2 Oscar sahibi

Billie Eilish tarih yazdı: 22 yaşında 2 Oscar sahibi

Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı Billie Eilish, Barbie filmi için seslendirdiği "What Was I Made For?" şarkısıyla Oscar kazandı. İki yıl önce James Bond filmi için seslendirdiği "No Time to Die" şarkısıyla da Oscar kazanan Eilish, iki Oscar kazanan en genç isim olarak tarihe geçti.

Amerikan sinemasının en iyilerinin belirlendiği Akademi (Oscar) Ödülleri, Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Jimmy Kimmel'ın sunuculuğunu üstlendiği Oscar Ödülleri'ne Oppenheimer 7 ödül kazanarak damga vurdu.

Barbie filmi için "What Was I Made For?" şarkısını seslendiren ve besteleyen ünlü şarkıcı Billie Eilish ve prodüktör ağabeyi Finneas O'Connell da geceden ödülle ayrıldı.

Ünlü müzisyenler, "En İyi Orijinal Şarkı" dalında ödül kazandı. Eilish, ödül konuşmasında "Çok şanslı hissediyorum ve onur duyuyorum" dedi.

BOND FİLMİNİN MÜZİĞİYLE DE KAZANMIŞTI

Eilish ile ağabeyi Finneas O'Connell, James Bond filmi için besteledikleri "No Time to Die" şarkısıyla Oscar kazanmıştı.

22 yaşındaki Eilish bu sayede iki Oscar kazanan en genç isim oldu. Variety'nin haberine göre, 26 yaşındaki O'Connell da iki Oscar kazanan en genç ikinci isim olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN