Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç başrolde: 'Gölgede 39 Derece' sete çıktı

Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç başrolde: 'Gölgede 39 Derece' sete çıktı

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın başrollerinde yer aldığı "Gölgede 39 Derece" filmi, dün sete çıktı. İzmir'de geçen hikayesiyle dikkat çeken filmde, avukat Kumru Tanyas'ın (Ayça Ayşin Turan) Fatih'le (Furkan Andıç) kesişen yolu anlatılacak.

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç, 2017 yapımı “Meryem” dizisindeki başarılı performanslarının ardından, ikinci kez aynı projede buluşuyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bir Film imzalı “Gölgede 39 Derece” filmi dün sete çıktı. Yönetmenliğini Tunç Şahin’in üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini Özgür Eken yapacak.

1545412.jpg

Filmde Ayça Ayşin Turan, avukat Kumru Tanyas karakterini canlandıracak. Kumru, bir dava için memleketi İzmir’e gider ve burada yolu Fatih (Furkan Andıç) ile kesişir. Hikayesiyle merak uyandıran film, Uygar Şirin tarafından kaleme alınmış.

Filmde ayrıca Fatih Al (Şevket), Cem Davran (İskender), Pelinsu Pir (Gönül), Zeynep Oymak (Gülcan), Ulaşcan Kutlu (Cemo) ve Zeynep Dinsel (Hale) gibi önemli isimler de rol alacak.

Film için hazırlık sürecinde Ayça Ayşin Turan, karakteri Kumru Tanyas için saçlarına yeni bir imaj verdi.

3515454.jpg

“Gölgede 39 Derece” filmi, güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesiyle sinemaseverlerin beğenisini kazanmayı hedefliyor. Filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından vizyon tarihi için geri sayım başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN