IŞİD lideri Bağdadi'nin yeğeni öldürüldü

IŞİD lideri Bağdadi'nin yeğeni öldürüldü

ABD öncülüğündeki Terör örgütü IŞİD karşıtı koalisyonun Enbar'da düzenlediği hava operasyonunda IŞİD Lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin yeğenini ve 7 terörist öldürüldü.

Irak'ın Enbar ilinde ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin düzenlediği hava saldırısı sonucu, aralarında terör örgütü IŞİD Lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin yeğeninin de bulunduğu 8 militanın öldürüldüğü bildirildi.

Enbar'ın Halidiye İlçesi Güvenlik Komisyonu Başkanı İbrahim el-Fehdavi yaptığı açıklamada, uluslararası koalisyon güçlerinin IŞİD'in sözde mahkeme olarak kullandığı binaya hava saldırısı düzenlediğini belirtti.

Fehdavi Bubali bölgesine gerçekleştirilen saldırıda, Bağdadi'nin, Ebu Ahmet es-Samari adlı yeğeninin de aralarında bulunduğu 8 militanın öldürüldüğünü ifade etti.

BAĞDAT/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN