Yusuf Güney'den akıl almaz iddia! Yıllardır komada olan Kenan Işık ile ilgili söyledikleri beyin yaktı!

Yusuf Güney'den akıl almaz iddia! Yıllardır komada olan Kenan Işık ile ilgili söyledikleri beyin yaktı!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, katıldığı bir televizyon programında söyledikleriyle olay yarattı. Yaptığı ilginç açıklamalarla sık sık gündeme gelen yıllardır komada olan Kenan Işık hakkında “Şu an astral boyutta kaybolmuş durumda" dedi. Güney'in bu sözleri kısa süre içerisinde gündem oldu. İşte detaylar...

Yaptığı açıklamalar ve gündeme dair yorumlarıyla dikkat çeken şarkıcı Yusuf Güney TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Güney, yıllardır komada olan ünlü sunucu Kenan Işık hakkında ilginç iddialarda bulundu.

yusuf.jpg

Yusuf Güney, şunları söyledi: “Şu an astral boyutta kaybolmuş durumda. Geri getirilebilir. Bunun teknikleri var. Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak. Ben kendisini çok seviyorum. Kendisine hayranım”

tv8.jpg

NE OLMUŞTU?

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasıyla milyonların gönlünde taht kuran Kenan Işık, spor salonunun saunasında dengesini kaybedip düşmüş ve kafasında darbe alarak beyin kanaması geçirmişti. Yaklaşık 10 yıldır komada olan Kenan Işık evde tedavi altında. Zaman zaman Kenan Işık ile ilgili komadan çıktığına dair haberler yayılsa da maalesef ki gerçeği yansıtmıyor. 10 yıldır sevenleri ünlü sunucudan gelecek güzel bir haberi bekliyor...

kenan-isik.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN